Een cadeau voor Ans

Op 28 juni organiseert Ans een veiling, markt en Vlaamse Kermis. Heel veel spullen uit haar verzameling van de afgelopen jaren gaat ze verkopen. Ze doneert de opbrengst van haar afscheid aan CliniClowns. Een super mooi initiatief en het siert Ans!


Ik vind dat Ans na al die jaren dat ze heeft klaar gestaan voor iedereen, al die foto's , kaartjes, aandacht, enz... best zelf wel eens een keer iets heeft verdiend en het lijkt me mooi om haar namens iedereen die haar een warm hart toedraagt een cadeau te overhandigen. Ik wil dit gaan doen in de vorm van een reischeque. Dat kan een picknick in Dongen zijn, een dag uit, een weekendje...het hangt er vanaf hoeveel er op gehaald gaat worden voor juffrouw Ans. Via deze website en de Facebookpagina zal ik vanaf mei t/m 28 juni wekelijks een update geven over de status van de reischeque.
BIJDRAGE VOOR DE REISCHEQUE

Wil jij een bijdrage leveren aan het afscheidscadeau? Super! Je kunt dat doen door een bedrag over te maken naar onderstaand rekening nummer. Zet in de omschrijving: bijdrage Ans en ook jouw naam en voor de dames eventueel je meisjesnaam. Ik zorg dan dat alle namen op de kaart komen te staan die Ans bij de cheque krijgt, zodat ze uiteindelijk precies weet van wie ze het cadeau ontvangen heeft.


NL03RABO0311716679

M.J. Verlinde

o.v.v. bijdrage Ans + jouw (meisjes) naam


Is er nog iets onduidelijk of mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen!

Hartelijke groeten, Matthieu